Online en offline media


Online en offline media zijn middelen om direct te communiceren met klanten én medewerkers. Denk aan de vele mogelijkheden die Captandum voor u kan inzetten in bijvoorbeeld social media.

Als organisatie heeft u een sterke naamsbekendheid, met een krachtige huisstijl en wellicht een glasheldere positionering nodig. Succesvolle communicatie begint met sterke concepten. In combinatie met onze expliciete strategische kennis en creativiteit is Captandum in staat een organisatie met succes te profileren. Wij maken hiervoor zowel gebruik van traditionele offline media als nieuwe online communicatievormen. Met name de online media-ontwikkelingen zijn onderhevig aan de veranderde wereld en invloeden om opener en toegankelijker te bewegen.

Online en offline media kunnen elkaar in veel gevallen versterken via crossmediale dan wel transmediale campagnes. Wij werken voor u aan conceptontwikkeling, positionering, design en programmeren om voor u de meeste passende campagne met middelen te verzorgen. Mede dankzij onze partners bieden wij:

Advertenties (zowel on- als offline), Affiliate marketing, App-ontwikkeling, Audiovisuele media toepassingen, Beeldbewerking, Beleidsnotities, Beursstands, Billboard, Campagnes, Contentstrategieën, Blog marketing, Brochures, Content, E-mail marketing, Evenementen, Folders, Fotografie, Handleidingen, Huisstijlontwikkeling, Instructies, Internet adverteren, Internet narrowcasting, Jaarverslagen, Logo of beeldmerk ontwerp, Online applicaties, Productintroducties, Reclameteksten, RSS marketing, Social Media, Verpakkingen, Webshopontwikkeling, Website ontwikkeling, (Web)tekstschrijven

Meer weten over onze online en offline media? Bel naar Captandum.